روز شروع:۱۴ تیر ۱۴۰۳
زمان شروع:۰۸:۰۰
روز پایان: ۱۷ تیر ۱۴۰۳
زمان پایان:۱۸:۰۰
محل برگزاری:نمایشگاه بین‌المللی فارماکس ۲۰۲۴

نمایشگاه بین‌المللی فارماکس ۲۰۲۴

شرکت تولید مواد اولیه دارویی تماد (تماد)، بزرگترین تولیدکننده مواد مؤثره دارویی مخدر و غیرمخدر در کشور و عضو گروه دارویی تی‌پی‌ای‌سی‌او (TPICO)، در نمایشگاه بین‌المللی فارماکس ۲۰۲۴ که از ۵ تا ۸ ژوئیه ۲۰۲۴ (۱۴ تا ۱۷ تیر ۱۴۰۳) در نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب تهران برگزار شد، حضور فعال داشت.

در این رویداد، تماد با هدف توسعه بازار، گشایش کشورهای جدید برای صادرات، ثبت محصولات جدید در کشورهای هدف، ملاقات با مشتریان فعلی، توسعه روابط علمی و تحقیقاتی و انتقال دانش فنی حضور پیدا کرد.

مدیرعامل تماد، دکتر یحیی میرزایی، در خصوص حضور در این نمایشگاه گفت: “تماد در این نمایشگاه با هدف توسعه بازار، گشایش کشورهای جدید برای صادرات، ثبت محصولات جدید در کشورهای هدف، ملاقات با مشتریان فعلی و تقویت روابط علمی و تحقیقاتی و انتقال دانش فنی شرکت کرد. ما غرفه‌ای داشتیم و جلسات تجاری و ملاقات‌های مختلفی با شرکت‌ها و هیئت‌های تجاری از کشورهای مختلف، به ویژه کشورهای آمریکای لاتین، برگزار کردیم.”

وی افزود: “بازدیدهای هدفمند و برنامه‌ریزی‌شده‌ای نیز از شرکت‌های حاضر در نمایشگاه انجام شد و در مجموع، اهدافی که در این رویداد دنبال می‌کردیم محقق شد و دستاوردهای خوبی کسب کردیم.”

دکتر میرزایی در ادامه افزود: “با توجه به ارتباطات مؤثر، مذاکرات تجاری پرشور و کارآمد و تعریف همکاری‌های مشترک جدید در این نمایشگاه، نتایج مثبت خواهد بود و در زمان مناسب در طول امسال، نتایج به‌روز رسانی خواهند شد.”

نمایشگاه بین‌المللی فارماکس ۲۰۲۴، بزرگ‌ترین رویداد در صنعت دارویی کشور، فرصتی عالی برای تبادل تجربیات، تکنولوژی‌ها و دانش‌های جدید در زمینه داروسازی برای فعالان این صنعت فراهم آورد.

نمایشگاه بین‌المللی فارماکس ۲۰۲۴
۱۴ تیر ۱۴۰۳

اینستاگرام تماد