تفاهم نامه همکاری شرکت تماد با دانشگاه فردوسی مشهد

تفاهم نامه همکاری شرکت تماد با دانشگاه فردوسی مشهد

???? شرکت تولید مواد اولیه داروپخش (تماد) بزرگترین تولید کننده مواد موثره دارویی نارکوتیک و غیر نارکوتیک کشور و یکی از شرکت های گروه دارویی تامین (TPICO) تفاهم نامه همکاری را در حوزه تحقیق، توسعه و تولید گیاهان دارویی با دانشگاه فردوسی مشهد منعقد نمود.

???? تبادل اطلاعات و جریان سازی علمی در حوزه های آموزشی، پژوهشی، فناوری و مشاورهای در بخشهای مختلف تولیدات گیاهان دارویی، ایجاد زمینه لازم برای مهارتافزایی دانشجویان رشتههای مختلف کشاورزی مقطع تحصیلات تکمیلی و ایجاد ارتباط بیشتر دانشگاهیان با صنعت و جامعه در جهت بهبود برنامهها و فعالیتهای اجرایی در مسیر تحقیق و توسعه گیاهان دارویی از جمله اهداف این تفاهم نامه می باشد.

???? دکتر میرزایی مدیر عامل شرکت تماد در این باره گفت: از ابتدای سال جاری واحد توسعه گیاهان نارکوتیک شرکت تماد را به واحد تحقیق و توسعه گیاهان دارویی تعمیم و گسترش دادیم و هم اکنون در حوزه گیاهان دارویی غیر نارکوتیک هم تمرکز داریم. از جمله برنامه های مهم این واحد ورود به تحقیق و توسعه محصولات هایتک (high-tech)، دانش بنیان و با فناوری های جدید و پیچیده گیاهان دارویی است که تا به امروز در کشور چندان مورد توجه نبوده است.

???? مدیر عامل تماد افزود: صنعت و دانشگاه دو روی یک سکه اند و ارتباطات و تبادل علمی این دو حوزه تاثیر گذار کشور می توانند موتور تحقیق و توسعه این بخش مغفول مانده و بسیار استراتژیک را روشن نموده و در رونق تولید، اشتغال زایی و جذب نخبگان دانشگاهی، اقتصاد دانش بنیان، توسعه کشاورزی، صرفه جویی ارزی و… مداخله موثر و مثبتی را داشته باشند.

???? دکتر میرزایی ادامه داد: به گفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری کشور ما نسبت به تمام دنیا حتی کل قاره اروپا فراوانی گونه‌های گیاهی بیشتری دارد. از ۸ هزار گونه گیاهی که در ایران شناخته شده ۲ هزار و ۳۰۰ نوع آن خواص دارویی دارند که از این تعداد هزار و ۸۰۰ نوع آن خاص ایران هستند. کشور ایران با تنوع آب و هوایی و اقلیم های مختلف، استعداد بسیار فراوانی در این حوزه دارد و می تواند به اقتصاد کشور کمک شایانی را در حوزه غیر نفتی داشته باشد. بر این اساس شرکت دانش بنیان تماد با سابقه 8 ساله در حوزه تحقیق و توسعه گیاهان دارویی و ورود به مولکول های جدید و ارتباط با دانشگاه ها و مراکز رشد، مراکز شتابدهی و کارخانه های فناوری، نقش و سهم به سزایی را در اکوسیستم فناوری گیاهان دارویی کشور خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست