برند سازمانی جایگاه را مشخص می کند

 

 

???? شرکت تولید مواد اولیه داروپخش (تماد) اولین شرکت مواد اولیه ساز کشور و بزرگترین شرکت مواد موثره ساز نارکوتیک خاورمیانه در هشتمین رویداد نمایشگاهی دارو و صنایع وابسته (ایران فارما) که از 5 لغایت 7 مهرماه در محل مصلی بزرگ امام خمینی (ره) در حال برگزاری است، حضوری موثر دارد.

????معرفی توانمندی های علمی، فنی، تولیدی، تحقیقاتی و بازرگانی، دیدار با مشتریان داخلی، نشست های B2B با هیات ها و شرکت های خارجی جهت توسعه بازار، رایزنی با تامین کنندگان مواد اولیه، حضور در نشست های علمی و آموزشی از جمله برنامه های شرکت تماد در بزرگترین رویداد صنعت دارویی کشور می باشد.

????برند و عیار سازمانی تماد، جایگاه این شرکت قدیمی و پیشرو در تولید با کیفیت مواد موثره دارویی نارکوتیک و غیرنارکوتیک را در نمایشگاه ایران فارما مشخص خواهد کرد.

Instagram.com/temad.co
www.linkedin.com/company/temad-co
www.temad.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست